«Κηδεία» για Μπάγερν, σεφτές για Ότο

18:41 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπάι Αρίνα»
Τέλος στα όνειρα της Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση της φετινής Bundesliga έβαλε η Λεβερκούζεν, αφού επικράτησε με 2-0 των Βαυαρών στην αναμέτρηση της «Μπάι Αρίνα» για την 24η Αγωνιστική, μένοντας στους σαράντα οκτώ βαθμούς. Η Μπάγερν απείλησε

στο 11' με τον Ρόμπεν να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 18' άγγιξε το γκολ όταν ο Αλάμπα τροφοδότησε τον Μίλερ που πλάσαρε τον Λένο αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Η Λεβερκούζεν απάντησε στο 25' με τον Σούρλε να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 32' οι Βαυαροί «φλέρταραν» με το γκολ όταν Ρόμπεν και Μίλε συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Γκόμεζ που σούταρε πάνω στον Λένο. Η Λεβερκούζεν άγγιξε το προβάδισμα στο 37' όταν ο Κάστρο τροφοδότησε τον Κίσλινγκ, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Νόιερ αλλά ο γκολκίπερ της Μπάγερν έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 52' με τον Αουγκούστο να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ράινχαρτ, ενώ στο 65' η Μπάγερν «φλέρταρε» με το προβάδισμα όταν ο Κρόος πάσαρε στον Μίλερ που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Λεβερκούζεν πήραν προβάδισμα στο 79' όταν ο Ντερτιγιόκ τροφοδότησε τον Κίσλινγκ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Νόιερ. Οι «ασπιρίνες» σφράγισαν την νίκη στο 90' όταν ο Κάστρο πάσαρε στον Μπλαραμπί, ο οποίος με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σβάαμπ, Φρίντριχ (46' Ντερτιγιόκ), Τοπράκ, Κάντλετς, Μπέντερ, Ράινχαρτ, Κάστρο, Αουγκούστο (89' Ρόλφες), Σούρλε (83' Μπελαραμπί), Κίσλινγκ.
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπατστούμπερ, Λαμ, Λουίς Γκουστάβο, Αλάμπα, Κρόος (74' Όλιτς), Ρόμπεν, Μίλερ (82' Πέντερσεν), Γκόμεζ (61' Ριμπερί).

Keywords
Τυχαία Θέματα