Σοκ για Μπάρτσα, κορυφή για Ατλέτικο (VIDEO)

18:55 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Το τρένο της τετράδας ξεμακραίνει για τη Βιγιαρεάλ, που έχασε με 2-0 από τη Γρανάδα.

Στο 8ο λεπτό ο Ασένχο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Ρίκι και Ελ Αράμπι, αλλά στο 23' ο Ρίκο με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τη Γρανάδα. Στο 28ο λεπτό ο Ασένχο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπραχίμι και στο 3' ο Ρίκο έβγαλε κάθετα στον Ελ Αράμπι, εκείνος κέρδισε στο σπριντ

τον Γκάμπριελ και από κοντά έγραψε το 2-0. Στο 38' και στο 40' τα σουτ των Νιόμ και Γκάμπριελ έφυγαν λίγο άουτ.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Ελ Αράμπι έξυσε το δοκάρι της Βιγιαρεάλ, όπως και το σουτ του Ρέθιο στο 51', ενώ στο 61' το σουτ του Ρίκι σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ασένχο. Η Γρανάδα ήταν πολύ καλύτερη και στη συνέχεια και είχε ευκαιρίες για πολλά ακόμη γκολ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Ανγκούλο, Μουρίγιο, Κόεφ, Νιόμ, Ιτούρα, Ρέθιο, Ρίκο, Ρίκι (84' Φολκιέ), Ελ Αράμπι, Μπραχίμι (79' Μπενίτεθ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκάμπριελ, Μάριο, Μπρούνο, Κόστα, Πίνα, Τριγκέρος (58' Περμπέ), Γκόμες (46' Κάνι), Τόρες, Περέιρα (58' Πάντιτς), Ούτσε.

ΘΕΛΤΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: 0-2
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επιβλήθηκε σχετικά εύκολα 2-0 της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος».

Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Νταβίντ Βίγια, η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στη Θέλτα στη Γαλικία, με αποτέλεσμα να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στο πρώτο μέρος οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες και καθάρισαν στην επανάληψη σε διάστημα λίγων λεπτών. Ο Βίγια στο 62' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή δύο λεπτά αργότερα να κάνει το τελικό 2-0.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Φοντάς, Τζόνι, Καμπράλ, Μάγιο, Ουμπίνια, Λόπεθ, Κρον Ντέλι (74' Μαντιντά), Τσάρλες (68' Μίνα), Νολίτο, Ορεγιάνα (60' Φερνάντεθ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Αλντερβάιρελντ, Μιράνδα, Λουίς, Σουάρεθ, Γκάμπι, Ντιέγκο (74' Ροντρίγκεθ), Γκαρθία, Κόκε (60' Σόσα), Βίγια (84' Αντριάν)

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΧΕΤΑΦΕ: 2-0
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Υπάρχει ζωή στην Μπέτις, που κέρδισε με 2-0 τη Χετάφε και πήρε ανάσα.

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Κάστρο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 9' ο Περκίς έκοψε το σουτ του Λεόν. Τελικά στο 16ο λεπτό ο Σεβίγια έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαπτιστάο από κοντά έκανε το 1-0 για την Μπέτις. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Σαράμπια έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 25' ο Κοδίνα είπε όχι σε σουτ του Σεβίγια. Στο 32ο λεπτό ο Κάστρο έκανε τρομερή ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 34' ακυρώθηκε γκολ του Σαράμπια. Στο 38' η κεφαλιά του Ντιαγέ, πέρασε ψηλά άουτ και στο επόμενο λεπτό η Μπέτις έφτασε στο 2-0, με όμορφο σουτ του Κάστρο.

Στο 58ο λεπτό ο Σέντρικ έκανε όμορφη προσπάθεια και σουτ, που δεν βρήκε όμως το στόχο, ενώ στο 60' ο Ζόρδι έκοψε σωτήρια τον Αδάν. Στο 72ο λεπτό ο Κοδίνα σταμάτησε το σουτ του Ντιαγέ,

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Ντιντάκ, Ζόρδι, Περκίς, Χουανφράν, Ρέγιες, Ντιαγέ, Σεβίγια, Σεντρίκ (65' Νόνο), Κάστρο (84' Χουάνμα), Μπαπτιστάο (81' Ροντρίγκες).

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Βαλέρα, Λόπεθ (75' Μπόρχα), Ράφα, Λάγο, Λάσεν (54' Κολουνγκά), Ροντρίγκες, Σαράμπια, Λεόν, Λαφίτα, Κάστρο (54' Γκαβιλάν).

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-0
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Και από το πουθενά, ήττα για την Μπαρτσελόνα... Οι Καταλανοί ταξίδεψαν στο Βαγιαδολίδ με σκοπό να έχουν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά αντ' αυτού γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 1-0 και έχασαν έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπούσκετς έχασε την μπάλα, ο Γκέρα βγήκε μόνος με τον Βαλντές, ωστόσο πλάσαρε άουτ, ενώ στο 9' ο Μαρίνιο είπε όχι σε σουτ του Μέσι. Η Βαγιαδολίδ αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα στο 18ο λεπτό, καθώς άνοιξε το σκορ. μετά από κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Ρόσι, που με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0. Στο 32' και στο 35' ο Μαρίνιο σταμάτησε τις προσπάθειες του Μέσι, ενώ στο 35' ο κίπερ της Βαγιαδολίδ είπε όχι σε σουτ του Σεσκ.

Ο Μαρίνιο απέκρουσε νέο σουτ του Μέσι στο 47ο λεπτό, ενώ στο 57' ο Νεϊμάρ σούταρε άουτ από καλή θέση. Η Βαγιαδολίδ ήταν σωστά στημένη και δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να απειλήσει στα επόμενα λεπτά. Μάλιστα στο 83ο λεπτό ο Όσκαρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Πένια, Βαλιέντε (58' Σάστρε), Μίτροβιτς, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Ρόσι, Μπεργκντίχ (71' Ράμα), Ρούμπιο, Γκέρα, Μανούτσο (65' Όσκαρ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ (71' Σέρχι), Μασεράνο, Αντριάνο, Μπούσκετς, Τσάβι, Σεσκ (60' Αλέξις), Νεϊμάρ (73' Τέγιο), Πέδρο, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα