Έμεινε 6ος σε… νεκρό χρόνο

17:23 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 28η αγωνιστική

ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος

Σε «νεκρό χρόνο» κρίθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές είχε ρυθμό

και «σημαδεύτηκε» από δύο υπέροχα γκολ, οι Κρητικοί έφτασαν μια ανάσα από το... προσπέρασμα του ΠΑΣ στην βαθμολογία, όταν στο 85', με το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του, ο Λιονέλ Νούνιες άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, το ματς «είχε» ακόμη ένα... αργεντίνικο γκολ και αυτό ήταν του Τσάβες, ο οποίος με φοβερό σουτ στο 92' διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, δημιούργησε μια καλή στιγμή με τον Μπανούση και έδειχνε να είναι το αφεντικό. Ωστόσο, μετά το 20' και τις εσωτερικές αλλαγές του Πετράκη, ο ΠΑΣ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση. Βέβαια, περιορίστηκε σε μόλις μια ευκαιρία με τον Μπέριο, όμως κατάφερε να περιορίσει την επιθετικότητα των Κρητικών.

Η απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν να «επιστρατεύσει» αρχικά τον Κουτσιανικούλη για να δώσει στην ομάδα του ταχύτητα αλλά η επιλογή αυτή δεν βγήκε. Και προς το τέλος, έπαιξε το χαρτί του Νούνιες, που τον δικαίωσε με το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε στο 85'. Όμως, το συγκεκριμένο γκολ δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς ο ΠΑΣ δεν τα παράτησε και τελικά στις καθυστερήσεις κατάφερε με το φαρμακερό σουτ του Τσάβες να πάρει την ισοπαλία.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60' Κουτσιανικούλης), Μπανούσης (79' Νούνιες), Περογαμβράκης (76' Ροβίθης), Παπάζογου,

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (86' Στρούνα), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης (75' Τσάβες), Ακόστα (71' Λίλα), Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα