Σοκ για τον Κ. Γρίμπιλα που ζει με την καρδιά του Ντουζόν!

13:55 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ελληνοαυστραλός Κώστας Γρίμπιλας που ζει με την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζαμίτ δέχτηκε ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας καθώς ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook πως πέθανε ξαφνικά το, λίγων μηνών, κοριτσάκι του.
Στο συγκλονιστικό του μήνυμα, ο δημοσιογράφος ανέφερε το εξής: «Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε...».
Είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής από τον 38χρονο που ζει στην Αυστραλία με τη σύζυγό του, Πόπη, με την

οποία είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί την περασμένη άνοιξη. «Δεν ξέρω εάν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μία στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω, προσευχηθείτε για το παιδί μου...» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Γρίμπιλας. Οι ευχές που δέχθηκε ήταν εκατοντάδες, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν αρκούσαν για να σωθεί η μικρή Κωνσταντίνα-Αγγελική.
Υπενθυμίζεται πως τον Αύγουστο του 2008, οι γονείς του Ντουζόν Ζάμιτ αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, που είχε βρει τραγικό θάνατο στη χώρα μας, ευρισκόμενος για διακοπές στη Μύκονο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους μαγαζιών. Έτσι χάρισαν μια... δεύτερη ζωή στον Κώστα Γρίμπιλα που νοσηλευόταν στο Ωνάσειο και μάλιστα οι γιατροί τον είχαν "ξεγραμμένο".

Keywords
Τυχαία Θέματα