Θέλει να διοργανώσει το Final 4 η ΑΕΚ!

12:48 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει ανέβει επίπεδο και κοιτάει ψηλά και ευρωπαϊκά. Μία ακόμη απόδειξη του συγκεκριμένου γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για να φιλοξενήσει το Final 4 του EHF Cup. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, η διοίκηση

του τμήματος χάντμπολ κατέθεσε πρόταση ενδιαφέροντος για το Final 4 του EHF Cup Ανδρών 2013-14, με την προθεσμία να έχει εκπνεύσει στις 10 Σεπτεμβρίου και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δημοσιοποιεί τους επτά υποψήφιους στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Εκτός της ΑΕΚ, ενδιαφέρον εκδήλωσαν ακόμα τέσσερις σύλλογοι HC Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία), Λόντον GD (Αγγλία), Μονπελιέ HB (Γαλλία), Φους Βερολίνου (Γερμανία), αλλά και δύο εξωτερικοί φορείς, η γερμανική εταιρεία in.Stuttgart που προσφέρει την Πόρσε Αρένα στη Στουτγκάρδη και η ομοσπονδία χειροσφαίριση του Λουξεμβούργου.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της EHF «η φιλόδοξη ΑΕΚ θέλει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση στην ολυμπιακή εγκατάσταση που έγιναν οι τελικοί του ολυμπιακού τουρνουά το 2004», ενώ οι εγκαταστάσεις με τις οποίες συμμετέχουν οι υποψήφιοι για την τελική φάση (17/18 Μαΐου 2014) είναι δύο γήπεδα που φιλοξένησαν αγώνες για το VELUX EHF Champions League την περασμένη σεζόν, δύο πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις και δύο με χωρητικότητα πλέον των 15.000 θεατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα