Βίντεο από το ξύλο στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

12:48 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Όσο επεισοδιακά ξεκίνησε, τόσο ήρεμα ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των σχολικών φυλάκων έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους που είδαν τον Κυριάκο μητσοτάκη θα συναντηθούν ξανά στα τέλη Οκτωβρίου προκειμένου να έχει ό ίδιος όπως τους είπε πλήρη εικόνα της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας για τους σχολικούς φύλακες.
Οι λεπτομέρειες θα αφορούν στην μοριοδότηση των σχολικών φυλάκων και θα γνωρίζει και λεπτομέρειες για όσους θέλουν να βγουν σε πρόωρη σύνταξη.
Από νωρίς το πρωί σχολικοί φύλακες κατέλαβαν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

και ζητούσαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική και ξαφνικά και χωρίς καμία πρόκληση άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να ρίχνουν χημικά εναντίον των συγκεντρωμένων με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση, μα υπάρχουν τραυματίες και να μεταφερθούν διαδηλωτές στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να φτάσει στο υπουργείο. Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι σχολικοί φύλακες άρχισαν να τον γιουχάρουν και να τον υβρίζουν. Ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς την Βουλή και λίγο αργότερα επέστρεψε για να μπει στο υπουργείο συνοδεία των ΜΑΤ.
Η ένταση συνεχίστηκε μέχρι να μπει στο υπουργείο αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων αλλά και κατά την διάρκεια της συνάντησης.
Οι άνδρες των ΜΑΤ και πάλι χωρίς να προκληθούν επιχείρησαν δια της βίας να απομακρύνουν όσους έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στην Βασιλίσσης Σοφίας.
Γυναίκες που δεν άντεξαν την συγκίνηση έπαθαν κρίση πανικού και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα