Χτύπησε στο τέλος η Άιντραχτ

18:29 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Commerzbank-Arena

Τη μιζέρια της Στουτγάρδης έκανε μεγαλύτερη η Άιντραχτ που επικράτησε 2-1 και την άφησε στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χάρνικ στο 31' όμως η Άιντραχτ απάντησε στο 80' με τον Ρόσενθαλ. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα

ενενήντα ο Μέιερ έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιουνγκ, Σαμπράνο, Μάντλουνγκ, Οτζίπκα (65'Ντζάκπα), Φλουμ (91'Βάις), Ρους, Άιγκνερ, Μέιερ, Μπαρνέτα, Χοσέλου (46'Ρόσενθαλ).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριτς, Σβάαμπ, Ρούντιγκερ, Νιεντερμέιερ, Σακάι, Γκέντερ, Λέιτνερ, Χάρνικ, Μαξίμ (81'Κεντίρα), Μποκά (91'Τραορέ), Κακάου (85'Βέρνερ).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 6-2

ΓΗΠΕΔΟ: Wirsol Rhein Neckar Arena

Εντυπωσιακή εμφάνιση και σημαντική νίκη για τη Χόφενχαϊμ που επικράτησε 6-2 της Βόλφσμπουργκ και ανέβηκε στο μέσο της βαθμολογίας. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όμως οι "Λύκοι" απάντησαν με τον Ντοστ στο 15'. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα τους στο 38' με τον Σίλε και στο επόμενο λεπτό ο Μοντέστε έκανε το 3-1. Ο ίδιος παίκτης στο 43' πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Η Βόλφσμπουργκ μείωσε με τον Πέρισιτς στο 72'. Δέκα λεπτά μετά η Χόφενχαϊμ κέρδισε πέναλτι με τον Τρετς να αποβάλλεται. Ο Σαλίχοβιτς το εκτέλεσε και έκανε το 5-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86' ο Σίπλοκ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστεελς, Γιόνσον (87'Τολγιάν), Στρομπλ, Σίλε, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Σαλίχοβιτς, Φιρμίνο (88'Κάραμαν), Φολαντ, Μοντέστε (73'Σίπλοκ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρετς, Νάλντο, Κνότσε (80'Όλιτς), Ροντρίγκες, Μεντόγεβιτς (46'Καλιγκιούρι), Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Ντε Μρούινε, Πέρισιτς (84'Οτς), Ντοστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα