Άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον

18:10 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

Εντυπωσίασαν και τη δεύτερη και τελευταία μέρα του διεθνούς μίτινγκ που διεξάγεται στη Ζυρίχη οι κολυμβητές μας. Οι Ανδρέας Βαζαίος, Δημήτρης Κουλούρης, Στέφανος Δημητριάδης, Φώτης Μυλωνάς και Παναγιώτης Σαμιλίδης έδειξαν και στα σημερινά αγωνίσματα ότι το μέλλον τους ανήκει αρχής γενομένης από το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου, που είναι και ο μεγάλος τους στόχος.

Στα σημερινά αγωνίσματα, Ρεκόρ Αγώνων πέτυχε ο Παναγιώτης Σαμιλίδης στα 100μ πρόσθιο, με επίδοση 1.02.19 ενώ δεύτερος στο ίδιο αγώνισμα ήταν ο Δημήτρης

Κουλούρης με χρόνο 1.03.63.

Ένα ακόμη Ρεκόρ Αγώνων σημείωσε ο Στέφανος Δημητριάδης στα 100μ πεταλούδα με επίδοση 53.76 με δεύτερο τον Λευτέρη Βαζαίο με 54.51

Στα 200μ μικτή ατομική, ξεχώρισε η επίδοση του Λευτέρη Βαζαίου με χρόνο 2.02.90 που αποτελεί και Ρεκόρ Αγώνων, με δεύτερο τον Δημήτρη Κουλούρη με επίδοση 2.10.01.

Τέλος, στα 50μ ελεύθερο, ο Φώτης Μυλωνάς ήταν δεύτερος, με χρόνο 23.99.

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Σαμηλίδης ανακυρήχθηκε καλύτερος αθλητής των Αγώνων για τα 200μ πρόσθιο.

Ο Γιάννης Μηλιδάκης,που βρίσκεται στη Ζυρίχη και κοντά στους αθλητές μας, σημείωσε αναφορικά με τη δεύτερη μέρα των Αγώνων: Οι κολυμβητές μας, με συνέπεια, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα. Παρουσιάστηκαν βέβαια κάπως κουρασμένοι λόγω και της υπερέντασης από τις χθεσινές τους επιδόσεις αλλά και του ταξιδιού. Αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα