«Σκληρός ο αποκλεισμός»

12:06 26/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η βαριά ήττα και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Europa League από την Ουντινέζε , ενόχλησε αφάνταστα τον Κοστίν Λαζάρ. Ο μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews» είπε:

«Η πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League ήταν για όλους εμάς τους παίκτες της ομάδας συναρπαστική. Μόνο που είχε άσχημο

φινάλε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Για μένα, οι αγώνες της Ευρώπης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν μία σπουδαία εμπειρία και ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

«Από αυτή τη διαδρομή δεν θα κρατήσω κάποιο καλό αποτέλεσμα αλλά την εκπληκτική συμπαράσταση των υπέροχων οπαδών μας όπου και αν αγωνιστήκαμε. Σίγουρα, το γεγονός ότι αποχαιρετήσαμε τη διοργάνωση με μία βαριά ήττα από την Ουντινέζε με 3-0 ήταν σκληρό για όλους μας και περισσότερο για τον κόσμο μας. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία απέναντι στους Ιταλούς και να βρεθούμε στους "16", αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

«Πρέπει να στρέψουμε όλη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Να μπούμε με όσους περισσότερους βαθμούς στα πλέι όφ και εκεί να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση.Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

«Ήρθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται πλέον με αυτούς που βάζει ο ΠΑΟΚ. Δίνω και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα