Μιραλάς: Δεν είναι όνειρο ο τελικός

10:36 26/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρόκριση στους «16» του Europa League φαίνεται πως άνοιξε την... όρεξη στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δηλώνει ευθαρσώς πως δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Ολυμπιακός φτάσει στον τελικό του θεσμού. Μιλώντας στην Real News, ο Βέλγος επιθετικός

επισήμανε: «Είναι λογικό οι φίλαθλοί μας να σκέφτονται τον τελικό. Δεν είναι πια όνειρο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που είναι ικανή για όλα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχουν, βέβαια, πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Εμείς παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την πρόκριση».

Στην συνέχεια δήλωσε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο άθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η επόμενη αντίπαλος μας είναι δυνατή. Είναι αήττητη στη διοργάνωση και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη».

Για τον Κάρολ και το εάν είναι ο νέος Νικοπολίδης σχολίασε: «Αγωνίστηκε πολύ καλά. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει εμπειρία. Πιστεύω ότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς τερματοφύλακες, αφού και ο Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά και ο Μέγιερι. Δεν ξέρω εάν ο Κάρολ είναι ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης. Ξέρω ότι ο Ρόι Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας».

Keywords
Τυχαία Θέματα