Νικητής ο …Ταχυδρόμος (VIDEO)

11:06 26/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τζέρεμι Έβανς μπήκε στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game του Ορλάντο μόλις τέσσερις μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά, λόγω του τραυματισμού του Ιμάν Σούμπερτ. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον άσο των Γιούτα Τζαζ να κερδίσει το βραβείο, που για πρώτη φορά απονεμήθηκε κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού μέσω του διαδικτύου

Ο φετινός νικητής έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δεύτερη προσπάθειά του, όταν ο καθισμένος σε καρέκλα με την πλάτη στην μπασκέτα συμπαίκτης

του στους Τζαζ Γκόρντον Χέιγουορντ του ύψωσε δύο μπάλες κι εκείνος πηδώντας από πάνω του τις κάρφωσε-με ένα άλμα-στο ίδιο καλάθι. Ο 24χρονος φόργουορντ συγκέντρωσε το 29% των περίπου 3 εκατομμυρίων ψήφων. Στα υπόλοιπα καρφώματά του (κάθε διαγωνιζόμενος είχε δύο λεπτά στη διάθεσή του για να κάνει ένα κάρφωμα και υπήρχαν τρεις ξεχωριστοί γύροι), ο Έβανς κάρφωσε έχοντας ενσωματωμένη με κορδέλα μία κάμερα στο κεφάλι του, ενώ κάρφωσε πάνω από τον κωμικό Κέβιν Χαρτ που ήταν ντυμένος ταχυδρόμος και στη συνέχεια του έδωσε μία φανέλα του Καρλ Μαλόουν (θρύλος των Τζαζ, αποκαλούμενος και «ταχυδρόμος»).

Ο Τσέις Μπάντιγκερ των Ρόκετς κάρφωσε έχοντας μαντήλι στα μάτια του μιμούμενος τον Σέντρικ Σεμπάλος, ο Πολ Τζορτζ των Πέισερς πέρασε πάνω από τον συμπαίκτη του Ρόι Χίμπερτ, ενώ ο Ντέρικ Ουίλιαμς με βοήθεια από τον Ρίκι Ρούμπιο, κάρφωσε με μια πλήρη περιστροφή του σώματός του.

Στα τρίποντα μεγάλος νικητής ήταν ο Κέβιν Λοβ των Τίμπεργουλφς. Στην τελική φάση εκτός του Λοβ διαγωνίστηκαν οι Κέβιν Ντουράντ της Θάντερ και Τζέιμς Τζόουςν (περσινός νικητής) της Χιτ, ενώ είχαν αποκλειστεί οι Άντονι Μόορου των Νετς και Ράιαν Άντερσον της Μάτζικ. Ο Λοβ ίδρωσε για να περάσει στον πρώτο γύρο, αφού ο περσινός νικητής Τζέιμς Τζόουνς (Χιτ) είχε 22 και ο Ντουράντ (Θάντερ) 20, ενώ ο ίδιος ισοβάθμησε με 18 με τον Μάριο Τσάλμερς (Χιτ) και ο Ράιαν Άντερσον έμεινε στους 17 αστοχώντας στην τελευταία του προσπάθεια με την μπάλα που χαρίζει δύο βαθμούς. Ο Λοβ επικράτησε του Τσάλμερς 5-4 στο «μπαράζ» για το τρίτο εισιτήριο του δευτέρου γύρου. Εκεί Λοβ και Ντουράντ είχαν από 16 βαθμούς, ενώ ο Τζόουνς έμεινε στους 12 και αποκλείστηκε από τον τελικό, όπως ο Λοβ έφτασε στο βραβείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα