Σκαριόλο: Πληγωμένο θηρίο ο Ολυμπιακός

17:10 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ιταλός προπονητής των Βάσκων παραδέχθηκε πως «κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό έπειτα από έντεκα νίκες και δύο ήττες», ενώ τόνισε επίσης πως «έχουμε δύο ανοιχτά μέτωπα. Το είναι είναι ότι αντιμετωπίζουμε τους back το back Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι έχουν πληγωμένη υπερηφάνεια μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Έχουν σπουδαίους παίκτες και ακόμα γράφουν ιστορία. Από την άλλη πλευρά πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε αυτήν την έκτακτη στιγμή που υπάρχει μπροστά μας. Για να συμβεί αυτό,

θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στο γήπεδο, να είναι ακριβείς και αποτελεσματικοί. Επίσης, περιμένουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν. Δεν έχω μπορώ να παραπονεθώ για ό,τι τους ζήτησα στην αρχή: Προσπάθεια και δέσμευση. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοί μας θα υποστηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους».

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε πως «πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Αν έχεις πολύ καλούς παίκτες στην άμυνα, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει την λύση. Η ομάδα πρέπει να βασιστεί στην άμυνα, αλλά να μην κάνει το λάθος να επικεντρωθεί μόνο στον Σπανούλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα