Κακά: Χάθηκε η Ευρώπη

16:57 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

«Ο σύλλογος μάς είχε θέσει ως στόχο να προκριθούμε στον τελικό του κυπέλλου. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι όπως αυτό (σ.σ. με την Ουντινέζε). Υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να πούμε και πολλά που πρέπει να κάνουμε», σχολίασε στο «RAI» ο Βραζιλιάνος μέσος, προσθέτοντας:
«Ας είμαστε ειλικρινείς, είμαστε πάρα πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ήταν πολύ πιο εύκολο μέσω του κυπέλλου Ιταλίας. Ήταν ο πιο σίγουρος τρόπος για εμάς.

Δεν τα πήγαμε καλά. Στον αγώνα με τη Βερόνα ήμασταν καλοί, σήμερα (σ.σ. χτες)

ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά πέσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη.
Τι κάνουμε τώρα; Ο καθένας πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να βρει τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Έπειτα ο Κλάρενς (σ.σ. Ζέεντορφ) θα μας καθοδηγήσει και θα μας δώσει το απαιτούμενο κίνητρο για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να ετοιμαστούμε για τους αγώνες του Champions League».
Αναφερόμενος στο Champions League, ο Κακά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την επικείμενη αναμέτρηση της Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον γύρο των «16».
«Έχουμε 50% πιθανότητες να προκριθούμε επί της Ατλέτικο. Αυτή η ομάδα (σ.σ. η Μίλαν) έχει διαφορετικό κίνητρο όταν αγωνίζεται σε μεγάλα παιχνίδια και ελπίζουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει 0-0. Γνωρίζουμε πού πρέπει να βελτιωθούμε και γνωρίζουμε ότι η Ατλέτικο τα πηγαίνει πολύ καλά. Έχω δει πώς δουλεύει ο Σιμεόνε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο φετινό Champions League.
Αν περίμενα αυτή την κατάσταση όταν επέστρεψα το καλοκαίρι; Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, υπάρχει πάντα ελπίδα για το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα