Σιμεόνε: Πολλοί προπονητές ζηλεύουν αυτή την ομάδα

07:51 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπογράμμισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα και πως υπάρχουν πολλοί προπονητές που ζηλεύουν την ομάδα του.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Δεν έχει νόημα να μιλάμε για την κόκκινη του Αρντά Τουράν τώρα, δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά μέχρι τότε είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αγωνιστικά σταθήκαμε καλά, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Όλοι δουλεύουν σκληρά, έχουν υπερηφάνεια

και είμαι ευγνώμων σε αυτά τα παιδιά. Εκτός από τα πρώτα δέκα λεπτά, που δεν παίξαμε καλά, δεν νομίζω ότι ήταν κακό παιχνίδι. Η Ρεάλ είχε την μπάλα, αλλά είχαμε την αίσθηση και καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά".
Στη συνέχεια, ο Σιμεόνε δήλωσε: "Αν χάνουμε, αλλά τα έχουμε δώσει όλα, τότε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Όταν λειτουργούμε όπως απόψε, δεν έχω να πω τίποτα... Υπάρχουν πολλοί προπονητές που ζηλεύουν αυτή την ομάδα, συγχαρητήρια στον αντίπαλο, πλέον κοιτάμε το ματς του Σαββάτου με την Έλτσε".

Keywords
Τυχαία Θέματα