Αντσελότι: Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι

07:45 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα βρεθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κάρλο Αντσελότι να υποστηρίζει πως η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο να αντεπιτεθεί.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Ιταλός τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης τόνισε: "Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή με καλή κατοχή. Εμείς δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να αντεπιτεθούν. Ήμασταν αρκετά καλοί και στις στημένες φάσεις και βρήκαμε λύσεις".

Από το 78' η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αρντά Τουράν με τον Αντσελότι να δηλώνει: "Είναι δύσκολο να παίζεις με 10 ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω αν ήταν σωστή ή όχι η αποβολή, αλλά ο διαιτητής αυτό αποφάσισε. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, με τους ποδοσφαιριστές να μη ξεφεύγουν στιγμή".
Για τη προτίμηση του ως προς τον αντίπαλο στα ημιτελικά, ο Αντσελότι δήλωσε: "Εμείς θα προσπαθήσουμε, δεν είναι εύκολο, όπως και πέρυσι δεν ήταν. Όταν είσαι στα ημιτελικά, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, με όποιον και αν πέσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα