Σημαντικό διπλό στην Βαρκελώνη

22:34 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σημαντική νίκη σημείωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 11-10 της Μπαρτσελονέτα μέσα στη Βαρκελώνη για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και κρατιέται ακόμη «ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήραν γρήγορα αέρα δύο τερμάτων. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν το ματς και το πήγαν γκολ-γκολ μέχρι το ημίχρονο.

Στο

δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά με τον Μάλιαρακ, κάνοντας το 7-6. Ο Εκενίκε ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, όμως και πάλι ο Μάλιαρακ έβαλε εκ νέου μπροστά τον Ολυμπιακό προς το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Οι Καταλανοί ισοφάρισαν στις αρχές της τελευταίας περιόδου με πέναλτι του Εκενίκε, όμως Φουντούλης και Μάλιαρακ έβαλαν μπροστά με 2 γκολ τους Πειραιώτες, για να ισοφαρίσουν οι Εκενίκε και Ερνάντες. Ο Βαγγέλης Δελακάς, όμως, έδωσε την χαριστική βολή στην Μπαρτσελονέτα, στα 53'' πριν τη λήξη του αγώνα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός κρατάει ακόμη ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στο Φάιναλ - 6 του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-11

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-3, 3-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Πινέδο, Σίρανι, Μονπίτ, Μουναρίθ, Εσπανιόλ 1, Μινγκέλ 2, Ρόκα, Εκενίκε 4, Ούμποβιτς 1, Ερνάντες 1, Ντε Λέρα 1, Πέτκοβιτς, Γιορέτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας, Γαλανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα