Σεβαστείτε τον κόσμο που έχει κλείσει εισιτήρια

18:41 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

Όταν στις 30 Γενάρη διεξαγόταν η κλήρωση του Κυπέλλου για την προημιτελική φάση και έβγαζε αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, πολύς κόσμος -κυρίως από το εξωτερικό- το είδε σαν τεράστια ευκαιρία να πάρει το αεροπλάνο και να επισκεφθεί την πατρίδα του, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, αρκετά πρόωρα από όσο το προγραμμάτιζε οποιοσδήποτε. Τότε λοιπόν ορίστηκαν και οι ημερομηνίες του επαναληπτικού, που εξ αρχής ήταν 4 ή 5 Μαρτίου.

Ούτε 11, ούτε 18 Μαρτίου, ούτε 1η Απριλίου (πέφτει πάλι Τετάρτη).

Όπως ήταν λογικό, πολύς κόσμος άρχισε να κλείνει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα και να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Βεβαίως, η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, έκανε ακόμα μεγαλύτερη την επιθυμία των Ενωσιτών να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και για αυτό από την επομένη κιόλας ημέρα, έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ για να ενημερωθούν για την έκδοση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Παράλληλα, έκλειναν αεροπορικές θέσεις για να έρθουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, ενώ τεράστια ζήτηση υπάρχει και από τους ΑΕΚτζήδες εντός συνόρων, αλλά εκτός Αττικής.

Σήμερα ωστόσο ξεκίνησαν τα σενάρια περί αναβολής του ματς, προκειμένου να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός από το «βαρύ» πρόγραμμά του. Ένα πρόγραμμα που δεν εμποδίζει την διεξαγωγή του επαναληπτικού στις 4 του μήνα, αν το ματς του ΟΣΦΠ με τον Αστέρα, μετατεθεί για την Κυριακή 1η Μαρτίου. Βεβαίως, αυτό δεν εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό. Και εκεί ξεκινάνε τα πολλά προβλήματα.

Εφόσον τελικά η ελληνική Ομοσπονδία αποφασίσει την αναβολή του αγώνα, τότε δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και του εσωτερικού, που έχουν πάρει άδειες από τις δουλειές τους και έχουν «κόψει» αεροπορικά εισιτήρια για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως από την Κύπρο έχει προγραμματιστεί εκδρομή από 150 Ενωσίτες οπαδούς, ενώ υπάρχουν και πολλοί μεμονωμένοι. Ανάλογες εκδρομές έχουν προγραμματιστεί από Γερμανία, Αγγλία, αλλά και από το εσωτερικό (από πολλά νησιά της Ελλάδας)

Παράλληλα, είναι πολλά τα μηνύματα και τα e-mails που έχουν φτάσει στην ΠΑΕ, αλλά και στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις προθέσεις της ΕΠΟ και αν όντως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το ματς να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία από τις αρχικές, προκειμένου να γίνει το χατίρι του Ολυμπιακού. Το σκάνδαλο λοιπόν που ετοιμάζεται, αν τελικά ληφθεί αυτή η απόφαση, θα έχει πολλές διαστάσεις και θα εξοργίσει για ακόμα μία φορά πολύ κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα