Σερ Άλεξ: Όχι τόσο απρόσεκτοι όσο πέρσι

16:45 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την περσινή σεζόν, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρέτασσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με νεαρούς, κυρίως παίκτες και το... πλήρωσε με τον αποκλεισμό στην φάση των ομίλων και φέτος ο Σκωτσέζος τεχνικός κάλεσε τους παίκτες του, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, να μην είναι τόσο απρόσεκτοί όσο την περασμένη σεζόν.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: " Μίλησα αμέσως μετά την κλήρωση και τόνισα ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε τόσο απρόσεκτοι όσο πέρσι. Η ομάδα που θα παραταχθεί στο γήπεδο

θα το δείχνει ξεκάθαρα. Τα προηγούμενα χρόνια μας δινόταν η ευκαιρία να δίνουμε εμπειρίες σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη φάση των ομίλων. Τώρα, όμως, θα παίξουμε με πολλούς έμπειρους παίκτες. Εχουμε μελετήσει πολύ καλά τη Γαλατασαράι. Υπάρχουν πολλοί τομείς του παιχνιδιού που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Ελμάντερ και του Μπάρος, έχουν δύο εξαιρετικούς χαφ, γενικότερα είναι μια πολύ καλή ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα