Σεφτσένκο: Μου θυμίζει τον εαυτό μου ο Ελ Σααραουΐ

08:02 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της σεζόν ο Ελ Σααραουΐ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην Μίλαν με τον νεαρό Ιταλό επιθετικό να έχει κερδίσει θέση βασικού και στο πρόσωπο του ο Αντρέι Σεφτσένκο να βλέπει τον εαυτό του.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Gazzeta dello Sport" ο Ουκρανός πρώην επιθετικός της Μίλαν τόνισε: "Ο Ελ Σααραουΐ είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και ξέρει να βάζει γκολ. Όλα αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει να κάνει μια

μεγάλη καριέρα. Ξεκαθαρίζοντας πως κάθε σύγκριση είναι ανούσια και άδικη, αφού όλοι οι παίκτες είναι ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι, θα έλεγα πως ο νεαρός μου θυμίζει τον εαυτό μου, ιδίως όταν επιτίθεται με την μπάλα στα πόδια".
Για την επιλογή του προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, να βάλει στην κορυφή της επίθεσης έναν νεαρό και άπειρο φορ, ο Σεφτσένκο δήλωσε: "Όταν κάνεις ανανέωση πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη στους νέους. Η κίνηση του Αλέγκρι είναι απόλυτα σωστή. Οι νέοι με τον ενθουσιασμό τους μπορούν να καλύψουν τις όποιες ατέλειες έχουν. Μένει να δουλέψουν σκληρά και να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα