Κονσεϊσάο με την «ευλογία» Σάντος!

00:42 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο... ξένος προπονητής, με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις η ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποκάλυψε μετά το τέλος της ΓΣ της ΠΑΕ ότι πλην του Πάντιτς υπάρχει ακόμη μια περίπτωση από το εξωτερικό που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ. Η περίπτωση στην οποία αναφερόταν, ήταν αυτή του Πορτογάλου τεχνικού.
Ο Κονσεϊσάο δεν είναι... λύση

της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ. Απασχολεί τη διοίκηση της ομάδας τα τελευταία 24ωρα. Η περίπτωση του Κοσνεϊσάο απασχόλησε σοβαρά την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και όταν τέθηκε ξανά στα υπ' όψιν της διοίκησης τώρα, οι ιθύνοντες της ομάδας ξεχώρισαν αμέσως την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που έχει να επιδείξει πετυχημένο έργο στην Ολανένσε, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και το όνομά του είναι τέτοιο που στην πατρίδα του ανοίγει πόρτες... από μόνο του. Έτσι, ξεκίνησαν τις συζητήσεις μαζί του για να διαπιστώσουν αν είναι εφικτή η συμφωνία.
Μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεσή έχει παίξει ο Φερνάντο Σάντος, καθώς -σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες- έπειτα από την πρώτη επαφή του με την ΑΕΚ, ο Κοσνεϊσάο επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, προκειμένου να του ζητήσει την άποψή του. Και ο Φερνάντο (του οποίου η αγάπη για την ΑΕΚ είναι γνωστή και δεδομένη) συμβούλεψε τον συμπατριώτη του ότι ο «κιτρινόμαυρος» πάγκος είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον, ακόμη και στη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα.
Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάντος δέχθηκε τηλεφώνημα και από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να τον ρωτήσουν αν θεωρεί ότι ο Κονσεϊσάο είναι η ενδεδειγμένη λύση για την ομάδα. Και ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε πάρα πολύ θετική άποψή για τον συμπατριώτη του και τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει άμεσα στην Ένωση, αναλαμβάνοντας να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει για αγωνιστική ανάκαμψη.
Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι βοηθός του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν είναι άλλος από τον Ζορζ Ροζάριο. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι την ελληνική πραγματικότητα και -πάνω απ΄ όλα- τα δεδομένα στην ΑΕΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να επηρεάσει θετικά τον Πορτογάλο τεχνικό, λόγω της επιθυμίας και του ίδιου να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία έζησε πολλά και έχει μέσα στην καρδιά του.
Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για 1+1 χρόνο στον Πορτογάλο τεχνικό και περιμένει την οριστική του απάντηση, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό...

Keywords
Τυχαία Θέματα