Σε κίνδυνο το Μάντσεστερ

14:31 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
"Σίτι οφ Μάντσεστερ", Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Η νίκη είναι μονόδρομος για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση όμως οι τρεις βαθμοί δεν θα αρκούν στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι αν την ίδια στιγμή η Νάπολι κερδίσει την Βιγιαρεάλ. Τότε η Κυπελλούχος Αγγλίας θα αρκεστεί στο Europa League. Η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες ενώ η Μπάγερν

Μονάχου, που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, θα παίξει χωρίς Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Ρόμπεν.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΝΑΠΟΛΙ
"Μαδριγάλ", Διαιτητής: Σβεν Όντβαρ Μουν (Νορβηγία)
Με την Βιγιαρεάλ να έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα για συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα πράγματα για την Νάπολι είναι απλά. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ντοναντέλ και Μπρίτος είναι οι δυο απουσίες για την Νάπολι με την Βιγιαρεάλ να έχει ξανά στην διάθεση της τους Νιλμάρ, Κάνι ωστόσο εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ρόσι, Σαπάτα, Καμούνιας, Καταλά.
1) Μπάγερν Μονάχου 13 (11-4)
2) Νάπολι 8 (8-6)
3) Μάντσεστερ Σίτι 7 (7-6)
4) Βιγιαρεάλ 0 (2-12)

2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΛΙΛ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
"Μέτροπολ", Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Τελικός είναι για τις δυο ομάδες η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς ο νικητής προκρίνεται μαζί με την Ίντερ στην επόμενη φάση. Η ισοπαλία ευνοεί την τουρκική ομάδα με την προϋπόθεση πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κερδίσει την Ίντερ στο Μιλάνο. Η Λιλ θα παραταχθεί με τέσσερις απουσίες καθώς δεν θα παίξουν ο τιμωρημένος Ρόζεναλ και οι τραυματίες Πεντρεντί, Ντι Μέλο και Γκεγιέ. Με απόντα τον Βίτεκ, η Τράμπζονσπορ θα ψάξει την νίκη-πρόκριση.

ΙΝΤΕΡ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
"Τζουζέπε Μεάτσα", Διαιτητής: Νταβίντ Φερνάντεθ Μπαρμπαλάν (Ισπανία)
Η Ίντερ σκέφτεται ήδη την κλήρωση για την φάση των "16" καθώς έχει εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να θέλει την νίκη η οποία σε συνδυασμό με ισοπαλία στο Λιλ-Τράμπζονσπορ θα της χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Ίντερ θα αγωνιστεί χωρίς τον Σνάιντερ και τον Μαϊκόν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίχως τον τραυματία Τόσιτς.
1) Ίντερ 10 (7-4)
2) Τραμπζονσπόρ 6 (3-5)
3) Λιλ 5 (6-6)
4) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 (7-7)

3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
"Σαιντ Γιάκομπ Παρκ", Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Τον ένα βαθμό που θα της εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Βασιλεία να ξέρει πως ενδεχόμενη νίκη θα στείλει εκείνη στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρωταθλήτρια Αγγλίας στο Europa League. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ερνάντες, Ράφαελ και Φάμπιο ενώ ο Μπερμπάτοφ έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής με την Βασιλεία να παρατάσσεται πλήρης. Όποια από τις δυο ομάδες κερδίσει θα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μπενφίκα προκειμένου να

Keywords
Τυχαία Θέματα