Σανιά: Νιώθω πιο δυνατός

18:12 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας ακόμη παίκτης που φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ και μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Μπακαρί Σανιά. Ο Γάλλος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, αφού δεν ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους, και στη συνέχεια υπέγραψε στους "πολίτες" παρόλο που εκείνοι διαθέτουν άλλον έναν πολύ ποιοτικό δεξιό μπακ, τον Πάμπλο Σαμπαλέτα.
Γιατί προτίμησε να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας; Ο 31χρονος το εξήγησε με δηλώσεις του στους ρεπόρτερ της Σίτι.
"Υπάρχουν διαφορές

ανάμεσα στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο ως πόλεις αναφορικά με τον καιρό και ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ωστόσο, είμαι μέλος της Σίτι και για μένα είναι ακόμα πιο δύσκολο να κερδίσω εδώ μία θέση στην ενδεκάδα.
Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι έτσι θέτω σε κίνδυνο τη θέση μου στην εθνική Γαλλίας. Ωστόσο, εγώ δεν το σκέφτομαι. Νιώθω πιο δυνατός από ποτέ και αυτό αναζητούσα. Χρειαζόμουν το κάτι παραπάνω.
Η Άρσεναλ είναι και παραμένει μία ποιοτική ομάδα. Ωστόσο, καταλαβαίνω πως οι οπαδοί νιώθουν απογοητευμένοι όταν βλέπουν τους παίκτες να πηγαίνουν σε άλλους συλλόγους".

Keywords
Τυχαία Θέματα