Γίνεται 300άρης ο Άλβες

17:59 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ηγείται στο δεξί άκρο της άμυνας της Μπαρτσελόνα και δεν τον... κουνάει κανείς από εκεί. Εδώ και επτά χρόνια φοράει την φανέλα της, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της και δικαιωματικά θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιτυχημένους ξένους της ιστορίας της.
Ο λόγος για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος μετράει ήδη 299 συμμετοχές με τους Καταλανούς και φουλάρει για τις 300, κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και την διαδρομή του στους "μπλαουγράνα".
Ο Άλβες έχει ξεπεράσει τον Φιλίπ Κοκού και είναι δεύτερος σε συμμετοχές από τους μη Ισπανούς,

με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο μόνος που έχει περισσότερες. Εφόσον αγωνιστεί απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, φτάνει την τρίτη εκατοντάδα.
Έχει σημειώσει 20 γκολ, που για αμυντικό μόνο λίγα δεν είναι. Τα ομορφότερά του τέρματα θεωρούνται αυτό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας στα προημιτελικά του 2012 και δυο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι για το Champions League.
In 299 games played up to now, he's scored 20 goals, an astonishing figure for a defender. His most memorable strikes include one against Real Madrid in the cup quarter final of 2012 and his two against Manchester City last season, one at home and one in England.
Την συλλογή του κοσμούν 16 τίτλοι: Τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, δυο Champions League, δυο Κύπελλα Ισπανίας, δυο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τέσσερα ισπανικά Σούπερ Καπ και δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Φυσικά, έχει και ατομικές διακρίσεις, που αποδεικνύουν ότι είναι συνώνυμο της επιτυχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα