Σαμαράς: Δεν πάμε να χάσουμε

13:41 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαν Σίρο" κόντρα στην Μίλαν ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ η Σέλτικ με τον Γιώργο Σαμαρά να υπογραμμίζει πως οι πρωταθλητές Σκωτίας δεν πήγαν στο Μιλάνο για να χάσουν και πρόσθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν φοβούνται την Μίλαν.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας επιθετικός τόνισε: "Δεν θέλουμε να χάσουμε, αυτό είναι σίγουρο. Δεν ήρθαμε στην Ιταλία για να χάσουμε. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια και να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να νικήσουμε. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό,

θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Αλλά σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ με την ψυχολογία ότι παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να φοβόμαστε".
Η Σέλτικ βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο καθώς εκτός της Μίλαν έχει να αντιμετωπίσει Μπαρτσελόνα και Άγιαξ με τον Σαμαρά να δηλώνει: "Δεν μπορούμε να πούμε τι θα κάνουμε στον όμιλο μας με ομάδες όπως η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα και ο Άγιαξ. Είναι δυνατές ομάδες και παρόλο που η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει".
Ο Σαμαράς μίλησε και για την ήττα από την Σαχτέρ Καραγκάντι στο πρώτο παιχνίδι των play off του Τσάμπιονς Λιγκ: "Έχω παίξει πάνω από 200 παιχνίδια με την Σέλτικ και αυτό ήταν το μόνο στο οποίο θύμωσα. Τώρα δεν είμαι θυμωμένος. Μετά από τον πρώτο αγώνα με την Καραγκάντι ένιωσα διαφορετικά γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ ότι θα μέναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από μια τέτοια ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα