Ρουμενίγκε: Δεν το κουνάει ο Μάντζουκιτς

17:28 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

Θυμίζουμε ότι ο Λεβαντόφσκι υπέγραψε και επισήμως πενταετές συμβόλαιο με τον βαυαρικό σύλλογο, το οποίο θα ισχύσει από το καλοκαίρι, ενώ πέρασε και από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Η έλευση του Πολωνού επιθετικού έδωσε τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Μάριο Μάντζουκιτς να αποχωρεί από το Μόναχο το καλοκαίρι, κυρίως λόγω της προτίμησης του Πεπ

Γουαρδιόλα να παίζει μόνο με έναν επιθετικό.
Ωστόσο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Ρουμενίγκε διέψευσε αυτές τις φήμες, τονίζοντας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον Μάριο. Είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση των περσινών τίτλων. Αρκεί να σκεφτώ το γκολ που πέτυχε στο Λονδίνο (σ.σ. στον τελικό του Champions League). Είναι ένας φανταστικός παίκτης που έχει εξελιχθεί πολύ γρήγορα παίζοντας σε εμάς», υποστήριξε ο πρόεδρος των Βαυαρών.
Και πρόσθεσε: «Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2016 και μιλώντας με τον μάνατζέρ του τού είπα ότι θέλουμε να συζητήσουμε την επέκτασή του. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον Μάριο».
Παράλληλα, ο Γερμανός πρόεδρος, διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα του να κινείται για την απόκτηση του αμυντικού της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ. «Υπάρχει πάντα φημολογία και ειδικά στην Αγγλία είναι πολύ έντονη, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν είναι (σ.σ. ο Λουίζ) στόχος μας. Προσωπικά ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ. Η επιστροφή του θα έκανε μεγάλο καλό στην ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς», κατέληξε ο Ρουμενίγκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα