«Βασίλισσα» των Βάσκων

15:32 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη και πήρε τον ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων επικρατώντας με 2-0 της Μπιλμπάο. Ο Γκρισμάν άνοιξε το σκορ στο 43' και ο Ρουμπέν Πάρδο σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι "τσούρι ουρδίν" είχαν και δοκάρι στο

49' όταν ο Μπαλενθιάγκα στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Μπεργκάρα, Ρουμπέν Πάρδο, Τσάμπι Πριέτο, Βέλα (85'Σεφέροβιτς), Αγκιρέτσε (69'Ελουστόνδο), Γκρισμάν (78'Τσόρι Κάστρο).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γκουρπέγκι, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγκα (58'Ιραόλα), Μικέλ Ρίκο (73'Ιμπάι), Ιτουράσπε, Σουσαέτα (80'Τοκέρο), Άντερ Ερέρα, Μουνιαΐν, Αντουρίθ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΛΤΣΕ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Σε πάρτι με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες εξελίχθηκε το πρώτο ματς της Μπαρτσελόνα στο 2014 με τους Καταλανούς να επικρατούν με 4-0. Ο Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με κοντινό πλασέ (όταν έγινε η σέντρα ήταν σε θέση οφσάιντ) με την Έλτσε να έχει δοκάρι στο 14' με τον Μποάκιε. Δύο λεπτά μετά ο Πέδρο έκανε το 2-0 ενώ στο 48' ο Τσάβι έχασε πέναλτι. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε στο 63' με τον Σάντσες να "ξαναχτυπά". Ο Χιλιανός έξι λεπτά μετά πέτυχε χατ-τρικ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 83' ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ινιέστα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια, Πικέ, Φάμπρεγκας, Τσάβι (65'Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα, Μπαρτρά, Σονγκ, Άλμπα, Πέδρο (80'Νεϊμάρ), Σάντσες (73'Τέγιο).

ΕΛΤΣΕ: Τόνιο, Μποτία, Λομπάν, Ρουμπέν Πέρεθ, Μποάκιε, Ααρόν, Κάρλες Χιλ, Φιντέλ (60'Ντελ Μοράλ), Σαπουνάρου (80'Μαντεκόν), Αλμπακάρ, Σάντσεθ (66'Χάβι Μάρκεθ).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Οσασούνα που με ένα γκολ του Άλβαρο Θεχούδο στο 33ο λεπτό πήρε το ματς με την Εσπανιόλ. Καλό το παιχνίδι με αρκετές φάσεις και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων σε εξαιρετική βραδιά.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Λοτιές, Μπερτράν, Αρίμπας, Οριόλ, Πουνιάλ, Λόλο, Ντε λας Κουέβας (69'Τόρες), Αρμεντέρος (89'Όιερ), Θεχούδο, Ριέρα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Έκτορ Μορένο, Κολότο, Καπντεβίλα, Νταβίντ Λόπεθ, Άμπραχαμ (73'Άλεξ), Στουάνι, Κόρδοβα, Σιμάο (62'Πίτσι), Σέρχιο Γκαρθία.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΧΕΤΑΦΕ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη έδειξε και στο ματς με τη Χετάφε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση επικρατώντας με 3-0. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και στο 18' είχαν δοκάρι με τον Γκαμέιρο. Στο 34' ήρθε το 1-0 με σκόρερ τον Βιτόλο και στο 55' ο Κάρλος Μπακά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77' ο Ράκιτιτς.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάσιο, Καρίσο, Ναβάρο, Μ'Μπιά, Ράκιτιτς, Βιτόλο, Ρέγες (73'Κριστόφορο), Μπακά, Γκαμέιρο (73'Μαρίν).

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αρόγιο, Λισάνδρο, Αλέξις, Εσκουδέρο, Μοσκέρα (62'Λασέν), Μπόρχα Φερνάντες, Πέδρο Λεόν, Λαφίτα, Ντιέγκο Κάστρο (58'Σαράμπια), Κολούνγκα (71'Μαρικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα