Ποδαρικό με... σφαλιάρα για ΠΑΟ

16:58 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κάκος

Στο πρώτο του ματς στο 2014 ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κακός και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις να πετύχουν τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ.

Ανώτερη η ομάδα του Αγρινίου από τα πρώτα λεπτά. Απείλησε στο 7' με τον Καμαρά και δύο λεπτά μετά είχε καλή ευκαιρία σε σουτ του Μπακάκη. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του φάση στο 17' όταν ο Ράφαελ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπεργκ. Στο 21ο λεπτό ο Καπίνο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκάλο όμως εννέα λεπτά μετά ο Καμαρά με πλασέ τον νίκησε και έκανε το 1-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Ζέκα επιχείρησε να πλασάρει τον Ράφαελ ο οποίος όμως μπλόκαρε την μπάλα.

Κακό το δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός άγγιξε το 2-0 στο 57' όταν ο Καμαρά έκοψε για τον Μπακάκη και αυτός από ιδανική θέση σούταρε άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ράφαελ μπλόκαρε. Ο Πράνιτς στο 87' δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή χωρίς να προβληματίσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις ο Καπίνο σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Γκάλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Γκάλο, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μπακάκης (79'Νταλμά), Θεοδωρίδης (76'Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά (86'Μπόγιοβιτς).

ΠΑΟ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (81'Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (72'Ντίνας), Αμπέιντ, Νάνο (61'Κλωναρίδης), Σίλντεφελντ, Πράνιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα