Ρονάλντο: Αρκετά με τον Μουρίνιο

08:02 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχεται τα "πυρά" τόσο των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και του ισπανικού Τύπου για την απόφαση του να αφήσει στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να στηρίζει τον προπονητή του υπογραμμίζοντας πως αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει την Ρεάλ Μαδρίτης και θα πρέπει να σταματήσει.

Σε δηλώσεις του μετά το 4-0 επί της Θέλτα για το Κύπελλο Ισπανίας, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Θα ήθελα να ζητήσω να σταματήσει αυτό το πράγμα. Μην κοιτάτε πίσω, επειδή πρόθεση του προπονητή είναι να μείνει και ακόμα έχουμε

πολλά να κερδίσουμε αυτή την σεζόν. Υπάρχει το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά, ο προπονητής δίνει τον καλύτερο του εαυτό και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτές οι αποδοκιμασίες δεν βοηθούν σε τίποτα. Αν κερδίσουμε το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μια καλή χρονιά. Χρειαζόμαστε στήριξη και όχι αποδοκιμασίες. Αρκετά, επειδή οι παίκτες αντιλαμβάνονται την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο όταν αποδοκιμάζεται ο προπονητής μας".
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τρία γκολ στο 4-0 επί της Θέλτα και σχολιάζοντας την αγάπη των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπο του δήλωσε: "Αισθάνομαι την αγάπη των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσωπο μου και αυτό με κάνει χαρούμενο. Αν αισθάνομαι ότι οι οπαδοί με αγαπούν, αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα και εγώ τους ανταποδίδω με τις εμφανίσεις μου την αγάπη που μου δείχνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα