Κλασική περίπτωση... Ρονάλντο

00:26 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ COPA DEL REY ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: 4-0 (1-2)

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ επικράτησε με 4-0 της Θέλτα και πέρασε στην επόμενη φάση πάρα την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς στο Μπαλαΐδος. Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ

στο 2ο λεπτό σε μια φάση που έπρεπε να είχε σταματήσει καθώς στο ξεκίνημα της μέσα στο γήπεδο βρίσκονταν δύο μπάλες και στο 24' έκανε το 2-0. Ο Πορτογάλος στο 38' σκόραρε για τρίτη φορά αλλά ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ. Η Ρεάλ στο 73' έμεινε με δέκα όταν είδε τη δεύτερη κίτρινη. Με παίκτη παραπάνω η Θέλτα πίεσε αλλά ο Ρονάλντο είχε ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα του. Στο 87' έκανε το 3-0 και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση. Στο επόμενο λεπτό ο Κεντίρα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Καρβάλιο, Ράμος, Εσιέν, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (46'Βαράν), Μόντριτς, Οζίλ (82'Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά (65'Ιγκουαΐν).

ΘΕΛΤΑ Β.: Σέρζιο, Ούγκο Μάγιο (46'Λάγο), Τούνιεθ, Καμπράλ, Μπελβίς, Βίλα, Άλεξ Λόπεθ, Ντε Λούκας. Κρον-Ντέλι, Αουγκούστο, Παρκ (56'Άσπας).

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 2-0 (1-0)

ΓΗΠΕΔΟ: Ρομαρέδα

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ που παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 2-0 της Λεβάντε. Ο Ζουκουλίνι άνοιξε το σκορ στο 23' ενώ στο 59' η Λεβάντε έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Ροδάς. Η Σαραγόσα εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στο επόμενο λεπτό έκανε το 2-0 με τον Μοντάνιες.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Λέο Φράνκο, Σαπουνάρου, Άλαβρο, Παρέδες, Άμπραχαμ, Μόβιγια, Απόνιο, Ζουκουλίνι (74'Εντού Οριόλ), Βίκτορ, Μοντάνιες, Αράνδα (58'Πόστιγκα).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κέιλορ Νάβας, Πέδρο Λόπεθ, Ροδάς, Βόλτα, Καράμπελας, Παγιαρδό, Μίτσελ (65'Ντούντκα), Πέδρο Ρίος, Χουάνλου, Ρότζερ (63'Μπαγεστέρος), Μάρτινς (61'Άνχελ).

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 1-2 (5-0)

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Με το 0-5 του πρώτου ματς η Μαγιόρκα πήγε χωρίς ελπίδες στη Σεβίλλη αλλά παρ' όλα αυτά πήρε την τιμητική νίκη με 2-1. Οι Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Μανου ντελ Μοράλ όμως η Μαγιόρκα μπήκε δυνατά στην επανάληψη. Ισοφάρισε στο 51' με τον Μπράντον Τόμας και τέσσερα λεπτά έκανε το 1-2 με τον Άλφαρο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Κόκε, Κάλα, Μποτία, Αλμπέρτο Μορένο, Κοντόγκμπια, Μαντούρο, Ερβάς, Ντελ Μοράλ (46'Στεβάνοβιτς), Μπαμπά (79'Γκονσάλο), Περότι (70'Ράκιτιτς)

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Καλαταγιούντ, Σίμο, Κονσεϊσάο, Χερομέλ, Μπιγκάς (66'Νίκο), Μαρτί, Φοντάς, Περέιρα, Κέβιν (46'Μπράντον Τόμας), Άλφαρο (64'Άλβαρο), Χέμεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα