Ρομπέρτο: Πολύ μεγάλη βραδιά

09:44 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Γιουβέντους χάρη στις επεμβάσεις του Ρομπέρτο ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ μεγάλη βραδιά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μετά το 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Για το αν γνώριζε πως τον φωνάζουν "Άγιο Ρομπέρτο": "Δεν το ήξερα, είμαι πολύ ευτυχισμένος, σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και

είμαι πολύ χαρούμενος".
Για το αν είναι η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του: "Είναι πολύ μεγάλη βραδιά η σημερινή. Πάντα όταν συνοδεύονται οι βραδιές με νίκες είναι σημαντικές και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".
Για τη... προφητεία του ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε 1-0 με σκόρερ τον Κασάμι: "Με είχαν ρωτήσει και είχα πει 1-0 με τον Κασάμι. Θα μπορούσα να πω κάτι άλλο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έπεσα μέσα".

Δηλώσεις έκαναν και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού:
Κασάμι: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι πολύ σημαντική νίκη και αυτοί οι τρεις πόντοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί γιατί, εκτός των υπολοίπων, μας δίνουν και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Νιώθω υπέροχα, δουλέψαμε πολύ σκληρά και είναι πολύ σημαντικό που πήραμε αυτούς τους τρεις πόντους, που πέρα από όλα τα άλλα, θα μας δώσουν και αυτοπεποίθηση. Για την φάση του γκολ είδα τον Μήτρογλου και μου έδωσε την μπάλα απευθείας. Σε τέτοιο επίπεδο δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς, σημάδεψα στο πρώτο δοκάρι και είμαι χαρούμενος που σκόραρα".

Φουστέρ: "Είναι μια μεγάλη νίκη, μια σπουδαία βραδιά για τον Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει κοιτάξουμε μπροστά, τη συνέχεια, αλλά και να το ευχαριστηθούμε γιατί πετύχαμε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Σε 15 μέρες έχουμε στο Τορίνο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και με ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση των ομίλων. Όμως, πριν από αυτό έχουμε κι άλλα παιχνίδια που πρέπει να δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα