Αλέγκρι: Κάναμε δώρο στον Ολυμπιακό

08:12 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους αν και είχε πολύ καλές ευκαιρίες στην επανάληψη, έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε δώρο στον αντίπαλο το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στη συνέντευξη Τύπου για:
- Το γεγονός πως η Γιουβέντους άργησε να μπει στο παιχνίδι και τον ρυθμό: "Κάναμε δώρο το πρώτο μέρος. Κάναμε πολλά τεχνικά

λάθη. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολύ καλά και έφυγε στη κόντρα επίθεση. Στο δεύτερο παίξαμε πιο καλά. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια για την πρόκριση".
- Την ατάκα του Μπουφόν πως κάποιοι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών: "Σε όλο το πρώτο μέρος η ομάδα ήταν κατώτεροι των προσδοκιών. Όλη και κυρίως εγώ. Παίρνω την ευθύνη. Στην επανάληψη μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε".
- Το πόσο στοίχισε ότι έπαιξε τελικά ο Πίρλο: "Πίστευα πως θα βοηθούσε οργανωτικά αλλά η πίεση του Ολυμπιακού δεν μας επέτρεψε να κάνουμε ότι θέλουμε πάνω σε αυτό. Δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό".
- Το ότι είναι δική του ευθύνη και αν θεωρεί πως έκανε λάθος: "Όχι, δεν έκανα λάθος για την ομάδα και το πώς την κατέβασα. Ίσως είπα κάτι λάθος. Τεχνικά κάναμε λάθη. Διανύσαμε δυο καλούς μήνες. Το Σάββατο ίσως να ήταν ο κώδωνας του κινδύνου για αυτό που έγινε σήμερα".
- Το αν η Γιουβέντους προλαβαίνει και μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει για να περάσει: "Είναι πιθανό. Έστω και αν χάσαμε δυο παιχνίδια. Πιστεύω στη πρόκριση".
- Το πώς χάθηκε το πρώτο ημίχρονο και αν ο Ολυμπιακός ήταν αυτό που περίμενε: "Όχι, έγινε εκείνο που περίμενα. Ότι θα πίεζε ο Ολυμπιακός και θα έβγαινε στη κόντρα επίθεση. Αυτό δεν έγινε και σε μια κόντρα επίθεση του Ολυμπιακού δεχθήκαμε το γκολ".
- Το αν θεωρεί πως από την επόμενη μέρα θα βρει μια Γιουβέντους πιο ανεβασμένη ή μια ομάδα με πεσμένο ηθικό: "Από αύριο πρέπει να κλειστεί το κεφάλαιο Ολυμπιακός αν και αναγκαστικά θα ανοίξει ξανά μετά από 15 μέρες. Επόμενο παιχνίδι είναι με την Παλέρμο. Δεν θεωρώ πως θα πέσει το ηθικό μας. Αντίθετα θα βρούμε κίνητρα να συνεχίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα