Κρίσιμες μάχες σε Τούμπα, Αϊντχόφεν και Λονδίνο

09:09 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα (20:00, Novasports 2)

Τη πρωτοπόρο του ομίλου, τη Φιορεντίνα, υποδέχεται ο ΠΑΟΚ που στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Γκινγκάμπ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

έχει τρεις βαθμούς με την Φιορεντίνα να έχει το απόλυτο, δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζαβέλλα και τον Μακ και θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Γλύκο, δεξί μπακ τον Σκόνδρα, στόπερ τους Βίτορ και Κατσικά ενώ ο Ρατς θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Τζιόλης, Κάτσε και Τζανδάρης θα είναι στη μεσαία γραμμή, στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στο αριστερό ο Μάρτενς και στη κορυφή ο Αθανασιάδης.
Πιθανή ενδεκάδα Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Πασκουάλ, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Ρίτσαρντς, Ακουιλάνι, Κούτριτς, Μπόρχα Βαλέρο, Κουαρδάδο, Ίλισιτς, Μπερναντέσκι.

Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης (22:05, ΑΝΤ1)

Το πιο δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του δίνει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης που παίζει κόντρα στη Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είναι στη κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς και θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο Europa League έχει μόλις μια ήττα, αυτή από τον ΠΑΟΚ στις 30/11/2011.
Ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Κοσίτσκι, ο Λούι θα είναι δεξί μπακ, στο κέντρο της άμυνας Σανκαρέ και Ζησόπουλος με τον Παντελιάδη να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Μουνάφο και Ουσέρο θα είναι στο κέντρο, Ρόλε και Μάσα στις πτέρυγες και ο Μπαράλες στη κορυφή της επίθεσης.
Πιθανή ενδεκάδα Τότεναμ: Φορμ, Ντέιβις, Κίρικες, Φάσιο, Ντάιερ, Παουλίνιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Τάουνσεντ, Λένον, Κέιν

Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός (22:05, Novasports 2)

Μετά τις δυο ήττες τις δυο πρώτες αγωνιστικές, οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση έχουν περιοριστεί αισθητά ωστόσο στο "Φίλιπς Στάντιον" οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν τη καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα για να πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και να μπουν χρήματα στα ταμεία σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης.
Οι Μπεργκ και Μέντες είναι εκτός μάχης με τον Στιλ να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ, Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής τα δυο στόπερ και ο Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Λαγός, ο Ζέκα, ο Δώνης ή ο Μπούι θα είναι στη μεσαία γραμμή με τους Ντίνα και Ατζαγκούν να είναι στις πτέρυγες και τον Καρέλη στη κορυφή.
Η Αϊντχόφεν είναι στη κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Ντιναμό Μόσχας. Πιθανή ενδεκάδα: Ζουτ, Αρίας, Βίλεμς, Μπρούμα, Ρέκικ, Μαχέρ, Χέντριξ, Γουαρδάδο, Νάρσινγκ, Γιοζεφζούν, Ντε Γιόνγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα