Πρόβλημα με Βεργώνη

23:36 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Αλέξανδρος Βεργώνης και Χοκίν Εσπάρθα αποτελούν τις δύο σημαντικές απουσίες της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός μέσος έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο και θα το αφαιρέσει με ένεση, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και σιγά-σιγά να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο, καθώς έχει δείξει ότι αποτελεί μία σημαντική μονάδα για την ομάδα του και το μόνο ματς που έχει χάσει είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντος έδρας.

Όσον αφορά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και ελπίζει να επανέλθει

σύντομα, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βέροιας, αφού δεν έχει ούτε μία συμμετοχή. Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη δίχως προβλήματα, με την τρέχουσα εβδομάδα να ολοκληρώνεται με άλλη μία το απόγευμα του Σαββάτου (4/10).

Την Κυριακή (5/10) και τη Δευτέρα (6/10) ο Χοσέ Γκρανέρο έχει δώσει διήμερο ρεπό, με τους παίκτες της «βασίλισσας του Βορρά» να επιστρέφουν στο γήπεδο το απόγευμα της Τρίτης (7/10).

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο φιλικού την ερχόμενη εβδομάδα. Άλλωστε, στην ομάδα της Ημαθίας έχουν σκοπό να ορίσουν κάποιο ματς εντός αυτής, αφού είναι γνωστό ότι δε θα υπάρξει συμφωνία με ομάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα