Θετικός ο «Κάμπε», συνεχίζεται το ψάξιμο

23:30 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά στα ευχάριστα της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα συμπεριλαμβάνεται η παρουσία του Μιχάλη Καμπερίδη. Για το ταλέντο του, άλλωστε, δεν τίθεται λόγος. Πρόκειται για έναν 20χρονο διεθνή παίκτη με πολλές αρετές στον οποίο η ΑΕΚ, δικαιολογημένα, έχει επενδύσει.

Σε μια σεζόν, ωστόσο, που η ομάδα παλεύει να βρει άμεσα τη χημεία της για να εμφανιστεί ανταγωνιστική στις υποχρεώσεις της, ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι

αναγκασμένος να στρέφεται στους πιο έτοιμους παίκτες. Έτσι εξηγούνται και οι δίλεπτες συμμετοχές του στους αγώνες του Κυπέλλου. Κόντρα στον Προμηθέα ο μικρός είχε τον χρόνο που χρειαζόταν για να «ξεκλειδώσει» και δεν τον άφησε να πάει χαμένο. Δεν είναι μόνο οι 11 πόντοι του, αλλά η γενικότερα θετική αίσθηση που άφησε σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Είναι προφανές λοιπόν ότι αν συνεχίσει έτσι ο «Κάμπε» θα διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής και στα επίσημα ματς, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει το σχεδιασμό που υπάρχει στις θέσεις των φόργουορντ, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Στην ΑΕΚ παραμένουν σε επιφυλακή και θέλουν να κρατήσουν μυστικά τα άλλα δύο καλά ονόματα της μεταγραφικής λίστας, στην οποία βρίσκεται και αυτό του 27χρονου Κροάτη Ζόραν Βρκιτς. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των παικτών που εξετάζονται (κοινοτικοί, η μεγάλη πλειοψηφία) είναι η εμπειρία τους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε να μη χαθεί χρόνος σε επίπεδο προσαρμογής, σε περίπτωση μεταγραφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα