Ματσάρα στο Βερολίνο...

23:23 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΡΤΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: 3-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Βερολίνου

Τεράστια νίκη με 3-2 πανηγύρισε η Χέρτα επί της Στουτγκάρδης, που είχε προηγηθεί.

Η Στουτγκάρδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ιμπίσεβιτς έδωσε με τρομερό τακουνάκι στον Κλάιν, εκείνος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λάιτνερ με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0. Η Χέρτα ισορρόπησε τα ματς και στο 19ο λεπτό ο Καλού έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, αλλά ο Κιρχμπάουμ είπε

όχι, ενώ στο 20' ο κίπερ της Στουγκάρδης απέκρουσε νέο σουτ του Στόκερ, αυτή τη φορά και στη συνέχεια της φάσης η Χέρτα κέρδισε πέναλτι. Ο Καλού ανέλαβε να το εκτελέσει κι έκανε το 1-0. Στο 42' ο Κραφτ έκανε τραγική έξοδο αλλά ευτυχώς για εκείνον δεν το πλήρωσε και στην επόμενη φάση, ο Κιρχμπάουμ απέκρουσε όμορφο το σουτ του Στόκερ.

Η Χέρτα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 63' ο Καλού έφυγε όμορφα στην κόντρα, ο Καλού απέφυγε τον Σβάαμπ και με πλασέ έκανε το 2-1. Η Στουτγκάρδη προσπάθησε να ανέβει αλλά στο 75' ο Μπεν Χατίρα έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Μπέερενς με προβολή έκανε το 3-1. Στο 77' ο Ιμπίσεβιτς έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι της Χέρτα, ενώ στο 83', ο Λάιτνερ εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Βάγκνερ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2.

ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Λουστενμπέργκερ, Σουλτζ, Χέιτινχα (65' Νιαϊμάιερ), Πέκαρικ, Χοσογκάι, Στόκερ, Μπεν Χατίρα (76' Χέγκελερ), Στόκερ, Σκιέλμπρεντ, Μπέερενς, Καλού (65' Βάγκνερ).

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Κιρχμπάουμ, Ρίντιγκερ, Σβάαμπ, Κλάιν, Γκρουέθο (28' Βέρνερ), Οριόλ Ρομέου (73' Χάρνικ), Σακάι, Λάιτνερ, Γκρέτνερ, Κόστσιτς, Ιμπίσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα