Πρόβλημα με Φωτάκη στον ΠΑΟΚ

09:05 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Φωτάκης αποχώρησε τραυματίας με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ να κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα μπορεί ο Λάζλο Μπόλονι να τον υπολογίζει όχι για το ματς με την Σάμροκ

Ρόβερς για το Europa League αλλά, κυρίως, για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Σήμερα θα ξεκαθαριστεί και η κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον όρθιο μηριαίο με τον Λάζλο Μπόλονι να προβληματίζεται με τους τραυματισμούς των δυο παικτών τους οποίους θεωρεί πολύτιμούς για τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, το μυαλό όλων στρέφεται στον αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς για την Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με δυο βαθμούς και να θέλει την νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Πάμπλο Κοντρέρας αν και ο Μπόλονι θέλει να έχει τον Χιλιανό στόπερ 100% έτοιμο για το ντέρμπι με τον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα