Δεν δέχεται όρους ο «Τζίγκερ»

08:55 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η θέση της οικογένειας Βαρδινογιάννη σχετικά με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών δεν άλλαξε ακόμα και μετά την απειλή από τον Βλάση Τσάκα ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα αποσύρει το ενδιαφέρον του αν το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού δώσει εξουσιοδότηση στην "Arboris Capital" να βρει αγοραστή. Ο Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται όρους και υπογράμμισε για ακόμα μια φορά πως όποιος

από τους δυο ενδιαφερόμενους του φέρει την εγγυητική επιστολή των 20 εκ. ευρώ τότε θα είναι και αυτός που θα πάρει τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ αναμένεται η υπογραφή του μνημονίου μεταξύ των νομικών εκπροσώπων των δυο πλευρών ώστε ο πρίγκιπας να υπογράψει την Πέμπτη και Παρασκευή να είναι στην Αθήνα. Ωστόσο την Τετάρτη, το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει εντολή στον Γόντικα να ζητήσει από την "Arboris Capital" να βρει αγοραστή για τον Παναθηναϊκό.

Στα αγωνιστικά, παρά την ικανοποίηση για την νίκη στα Πηγάδια, επικρατεί προβληματισμός με τον τραυματισμό του Λουκά Βύντρα που θα μείνει εκτός για 10-15 μέρες πράγμα που σημαίνει πως θα είναι απών από τα παιχνίδια με Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επιπλέον, επικρατεί εκνευρισμός για τις αποφάσεις του διαιτητή Παππά καθώς από τον Παναθηναϊκό ισχυρίζονται πως δεν τιμώρησε με αποβολές το σκληρό παιχνίδι της Ξάνθης.

Keywords
Τυχαία Θέματα