Πρώτη ήττα για ΑΕΚ

21:51 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ να συνεχίσει το αήττητο σερί και γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό με 3-0 σετ στο κλειστό του Πειραιά για την 6η αγωνιστική της Β Εθνικής βόλεϊ ανδρών. Η Ένωση αν και έδειξε μια καλή εικόνα φάνηκε να έχει επηρεαστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και κάποια σημάδια κούρασης επηρέασαν την απόδοσή της. Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο σετ

έδειξαν να μην έχουν βρει τον ρυθμό τους και μέχρι αυτό να γίνει ο Εθνικός κατάφερε να πάρει μια σημαντική διαφορά πόντων και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Στην συνέχεια η απόδοση της ομάδας του Ματθαίου Φορτούνα βελτιώθηκε και οι παίκτες των πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά τελικά κάποιες λεπτομέρειες της στέρησαν την ισοφάριση. Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, στο οποίο οι ενέργειες της ΑΕΚ δεν έβγαιναν και η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 3-0 σετ.

Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεκουραστεί στο πλαίσιο της διακοπής του Πρωταθλήματος, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων για να επανέλθει στις νίκες με την επανέναρξη της διοργάνωσης και να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος που οδηγεί στην άνοδο στην Α2.

Τα σετ: 25-16,25-20,25-22

Keywords
Τυχαία Θέματα