Πρώτη απώλεια για ΑΠΟΕΛ

20:03 27/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ανόρθωση-Αγία Νάπα: 3-1
(Σταθάκης 6' αυτ., Μακρής 55', Αμπουρζανένα 19')

Επέστρεψε στις νίκες η μεγάλη Κυρία μετά από τις δύο τελευταίες ήττες από Ερμή και ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση επικράτησε της Αγίας Νάπας με 4-1 και πλέον θέλει να χτίσει ένα σερί που θα την βοηθήσει μα ανέβει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Τρομερό παιχνίδι από τον Κάλβο, Σταθάκης (αυτογκόλ), Ρόχας, Αρμπουτζάνια και Κάλβο τα γκολ της αναμέτρησης.

Δ

Απόλλων Λ.-Οθέλλος Α.: 4-0
(Λόπες 17', 57', Τουράμ 71', Ρόσα 85')

Ο Απόλλωνας επικράτησε με σκορ 4-0 του Οθέλλου και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του σε έξι αγώνες, ενώ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή της βαθμολογίας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των γαλάζιων ήταν ο Χιούγκο Λόπες, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα για την λεμεσιανή ομάδα στο 17' και στο 57', ενώ ήταν ο δημιουργός του τρίτου τέρματος που πέτυχε ο Τουράμ στο 71'. Το τέταρτο γκολ πέτυχε στο 85' ο νεαρός Ρόσα.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ: 0-0

Στην ισοπαλία χωρίς σκορ έμειναν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΓΣΠ που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, που είχαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι το σημερινό, στο οποίο έμειναν επίσης χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν για πρώτη φορά.

Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ μετά από αυτή στη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον Εθνικό, που έμεινε σε απόσταση πέντε βαθμών από τον αντίπαλο του που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα