Χωρίς να ζοριστεί η Ρεάλ! (VIDEO)

18:53 27/9/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Εύκολο διπλό με 2-0 πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Στο 7ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ούτσε, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 9' και στο 11', την ίδια τύχη είχαν και οι προσπάθειες των Κρόος και Κριστιάνο. Στο 21' οι Βαράν και Ράμος έσωσαν τη Ρεάλ, ενώ στο 32' η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μόντριτς βρέθηκε έξω από την περιοχή, έπιασε με τη

μία το σουτ κι έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Βιγιαρεάλ, δέχτηκε κι άλλο γκολ στο 39'. Ο Μπενζεμά έκανε το γύρισμα στο πέναλτι από δεξιά και ο Ρονάλντο με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 47ο λεπτό, το σουτ του Γκάμπριελ πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Μπέιλ στο 55'.Στο 7ο λεπτό, ο Κασίγιας είπε όχι σε σουτ του Τζόναθαν Ντος Σάντος και στη συνέχεια η Ρεάλ έριξε στροφές και κράτησε εύκολα τη νίκη.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μουσάτσιο, Μάριο, Ρουίθ, Γκάμπριελ, Τριγκέρος (67' Τζόναθαν Ντος Σάντος), Μπρούνο, Γκόμες (61' Εσπινόσα), Κάνι, Ούτσε (63' Ντος Σάντος), Βιέτο.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο (76' Νάτσο), Κρόος, Μόντριτς, Χαμές Ροντρίγκες (73' Ιγιαραμένδι), Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (84' Ίσκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα