Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

19:38 27/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τα προκριματικά της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκαν στην Οστάνδη κι έτσι έγιναν γνωστές και οι 36 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο Eurocup, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ.

Η Ούνιξ Καζάν εξασφάλισε την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, αναγκάζοντας τη Βιλερμπάν, το Στρασβούργο, τη VEF Ρίγα, τη Χάποελ Ιερουαλήμ και την οικοδέσποινα Οστάνδη να συνεχίσουν στο Eurocup.

Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει τη Δευτέρα (29/09) στη Βαρκελώνη, με τους Θεσσαλονικείς να τοποθετούνται στο έκτο γκρουπ δυναμικότητας του δεύτερου γεωγραφικού ομίλου μαζί με τη ρουμανική Πλοέστι και την ουγγρική Σζολνόκι Ολάι. Κατά συνέπεια, οι αντίπαλοί τους θα προέρχονται από τα άλλα πέντε γκρουπ, που έχουν ως εξής...

Α' γκρουπ: Κίμκι (Ρωσία), Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)
Β' γκρουπ: Μπάνβιτ (Τουρκία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Πινάρ Καρσίγιακα (Τουρκία)
Γ' γκρουπ: Μπούντουκνοστ (Μαυροβούνιο), Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία), Κράσνι Βόλγογκραντ (Ρωσία)
Δ' γκρουπ: Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), VEF Ρίγα (Λετονία), Βέντσπιλ (Λετονία)
Ε' γκρουπ: Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία), Ζιελόνα Γκόλα (Πολωνία).

Το Eurocup θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ΠΑΟΚ θα μπει στη διοργάνωση με εντός έδρας παιχνίδι. Η κανονική περίοδος θα έχει διάρκεια δέκα αγωνιστικών και θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο να προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα προστεθούν και ομάδες που θα έχουν αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα