Πρόκριση για ΟΦΗ

20:43 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε την Τετάρτη ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ».

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε δυνατές... συγκινήσεις, αφού και οι δύο ομάδες έμοιαζαν έξω από τα... νερά τους, αδυνατώντας να δημιουργήσουν την παραμικρή φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να μπουν στη θέση του... οδηγού και το κατάφεραν πολύ νωρίς. Στο 57' ο Σαρ έκανε την κεφαλιά, όμως ο Κρουσταλέλης

έδιωξε πάνω στη γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα ο Περογαμβράκης κέρδισε το πέναλτι από τον Κωνσταντίνου και ο Παπάζογλου δεν λάθεψε από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το 1-0.Από 'και και ύστερα οι γηπεδούχοι πίεσαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, ενώ ο Απόλλωνας έδειχνε πως δύσκολα θα κατάφερνε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να φτάσει στην ισοπαλία.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να παίρνει... κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση αντί του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (76' Νύκταρης), Ιωαννίδης (46' Σίσιτς), Ζορμπάς, Περογαμβράκης (84' Ροβίθης), Βιτώρος, Παπάζογλου.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Λεοντίου (81' Αντωνόπουλος), Ντουτσαρίδης, Μανιάς, Δημογιάννης (62' Καραχάλιος), Διαμαντίδης, Τομαράς (70' Κορώνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα