ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πρίτσος: "Το καλύτερο δυνατό για το Γαλάτσι"

Το Γαλάτσι επικράτησε του Χαλανδρίου με 68-48 και εκμεταλλευόμενο τη νίκη του Εθνικού επί του Πόλις, «έπιασε» τους Καλλιθεάτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής. Ο Νίκος Πρίτσος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 24 πόντους, μιλώντας στο superbasket.gr τόνισε ότι η καλή άμυνα ήταν το κλειδί που κράτησε τη διαφορά στο παιχνίδι σε υψηλά επίπεδα και τελικά έδωσε τη νίκη στο Γαλάτσι.


Ποιο ήταν το "κλειδί "για να φτάσετε

στην άνετη, όπως αποδείχθηκε, νίκη;

"Το παιχνίδι κρίθηκε στην πολύ καλή άμυνα που παίξαμε στο πρώτο δεκάλεπτο και στο σημείο που αρχίσαμε και χτίζαμε τη διαφορά. Κάναμε μια μικρή κοιλιά στο τελευταίο δεκάλεπτο (σ.σ 15-19 το επιμέρους σκορ), ωστόσο, καταφέραμε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος τη διαφορά που είχαμε χτίσει και πήραμε τη νίκη".

Την 1η αγωνιστική ηττηθήκατε από την Ζάκυνθο, αλλά πλέον μετράτε πέντε συνεχόμενες νίκες. Το νικηφόρο σερί που έχετε σας βοηθάει ψυχολογικά για τη συνέχεια;

"Μας βοηθάει σίγουρα ψυχολογικά για τη συνέχεια. Έχουμε βρει μια ισορροπία στο παιχνίδι μας και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα και στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει".

Πιστεύεις ότι η άνοδος στη Β’ Εθνική είναι ένας εφικτός στόχος για το Γαλάτσι;

"Πρωταρχικός στόχος μιας ομάδας που έχει ανέβει σε μια κατηγορία, όπως το Γαλάτσι, είναι να παραμείνει σε αυτή. Έπειτα εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Στο τέλος της σεζόν θα φανούν τα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα