Πριν την Μασσαλία, Ανόβερο

10:42 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 27η αγωνιστική

Μετά την περιπετειώδη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και θέλει νίκη κόντρα στο Ανόβερο προκειμένου να μείνει κοντά στην πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί θα παίξουν δίχως τους Σβαϊνστάιγκερ, Μπρένο και Βαν Μπούιτεν ενώ στην άκρη του μυαλού τους θα βρίσκεται και το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μαρσέιγ την Τετάρτη στο "Βελοντρόμ".

Η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ αφού κατάφερε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης να κάμψει την αντίσταση της Γκρόιτερ Φιρτ και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου ταξιδεύει στην Κολωνία προκειμένου να πάρει την νίκη που θα την διατηρήσει στο +5 από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέρει εδώ και καιρό πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γκέτσε.

Η 3η Γκλάντμπαχ θέλει την νίκη κόντρα στην Χόφενχαϊμ και να διατηρηθεί κοντά στην δεύτερη θέση αλλά και να αλλάξει η ψυχολογία παικτών και οπαδών μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι στο Κύπελλο.

Τέλος, η Σάλκε λίγο πριν την πρώτη μάχη για τα προημιτελικά του Europa League κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Στέφενς να μην υπολογίζει στους Χέβεντες και Μέτσελντερ ενώ από την Λεβερκούζεν εκτός μάχης είναι οι Μπάλακ, Σαμ, Μπέντερ και Άντλερ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Παρασκευή 23/3 (21:30)
Βόλφσμπουργκ-Αμβούργο 21:30
Σάββατο 24/3 (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Ανόβερο
Φράιμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν
Γκλάντμπαχ-Χόφενχαϊμ
Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ
Μάιντς-Χέρτα Βερολίνου
Σάλκε-Λεβερκούζεν 19:30
Κυριακή 25/3
Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη 16:30
Κολωνία-Ντόρτμουντ 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα