Λεφτά στον ΠΑΟ μέσω Εθνικής Ελλάδος

10:32 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα έχει έξι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στα τελικά του EURO 2012 και αυτό σημαίνει πως θα βάλει στα ταμεία του 1.260.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα και όπως σημειώνει η εφημερίδα, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος

(20 Μαΐου) μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στην φάση των ομίλων (16 Ιουνίου) μεσολαβούν 28 μέρες. Σε αυτό το διάστημα, βάσει απόφασης της UEFA, σε κάθε παίκτη αντιστοιχεί το ποσό των 210.000 ευρώ έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός, που μίνιμουμ θα έχει έξι διεθνείς στα τελικά, θα βάλει στα ταμεία του 1.26 εκ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν στην Ουκρανία και στην Πολωνία θα βρίσκονται οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Νίνης.

Σημειώνεται πως η UEFA έχει ανακοινώσει πως για το επικείμενο EURO που θα γίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας θα δαπανήσει περίπου 100 εκ. ευρώ και αυτό σημαίνει πως σε κάθε ομάδα για κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή της από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας στην διοργάνωση αντιστοιχεί το ποσό των 7.500 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα