Πραντέλι: Βελτιωνόμαστε σε τακτική, χαρακτήρα και αποφασιστικότητα

08:11 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ιταλίας δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από την Εθνική Ισπανίας με τον Τσέζαρε Πραντέλι να στέκεται στα θετικά στοιχεία και να στέκεται στην βελτίωση της ιταλικής ομάδας σε τομείς όπως η τακτική, ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα.
Σε δηλώσεις μετά τον ημιτελικό του Confederations Cup, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Όταν φτάνεις στα πέναλτι, όλα μπορούν να συμβούν. Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση,

από την αρχή ως το τέλος, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η Ισπανία είναι πιο μπροστά από εμάς γιατί έχει δουλέψει πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, την ώρα που εμείς ψάχνουμε ακόμη τα πατήματα μας. Βέβαια, στην αποφασιστικότητα, τον χαρακτήρα και την τακτική βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οι περιβαλλοντικές συνθήκες ήταν δύσκολες, ήταν δύσκολο να έχουμε ενέργεια μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού. Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά ως προς τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα. Φυσικά, αφιερώνουμε την εμφάνιση μας στον Στέφανο Μποργκονόβο και την οικογένεια του".

Keywords
Τυχαία Θέματα