Στο 15 των ντραφτ ο Αντετοκούνμπο!!!

04:24 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Έλληνας άσος του Φιλαθλητικού έγινε ο Έλληνας ου επιλέχθηκε ψηλότερα απ' οποιονδήποτε άλλο σε διαδικασία ντραφτ του ΝΒΑ. Ο νεαρός φόργουορντ επιλέχθηκε στο νούμερο 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ οι Κουφός και ο Ρετζιας είχαν βρεθεί παλιότερα ως το νούμερο 23.

Βέβαια, θεωρείται δύσκολο ο Αντετοκούμπο να βρει θέση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ από την προσεχή σεζόν. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο διεθνής μας θα μείνει στην Ευρώπη και την ισπανική ομάδα μέχρι νεωτέρας

και πιθανώς να κάνει το μεγάλο βήμα την επόμενη σεζόν.

Εκπλήξεις είχαμε στις πρώτες θέσεις, αφού τα προγνωστικά διαψεύστηκαν. Ο Άντονι Μπένετ από το πανεπιστήμιο της Νεβάντα ήταν η πρώτη επιλογή του ντραφτ από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ στο «2» από τους Ορλάντο Μάτζικ επελέγη ο Βίκτορ Ολαντίπο, γκαρντ του Ιντιάνα. Το φαβορί στα «στοιχήματα», ο Ουκρανός σέντερ, Άλεξ Λεν του Μέριλαντ κατέληξε στην πέμπτη θέση, ως επιλογή των Φοίνιξ Σανς, ενώ το έτερο φαβορί, Νέρλενς Νόελ βρέθηκε στο νούμερο έξι από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, όμως δεν θα αγωνίζεται εκεί του χρόνου! Κι αυτό γιατί τον έστειλαν στους Σίξερς μαζί με ένα draft pick του 2014, ως ανταλλαγή για τα δικαιώματα του Τζρου Χόλιντεϊ!

Keywords
Τυχαία Θέματα