Ντελ Μπόσκε: Με την δίψα μικρού παιδιού

08:05 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ισπανίας επικράτησε της Εθνικής Ιταλίας στην διαδικασία των πέναλτι και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Εθνική Βραζιλίας στον τελικό του Confederations Cup εκεί όπου ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θέλει να δει τους Ισπανούς διεθνείς να έχουν την δίψα μικρού παιδιού για το τρόπαιο.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας τόνισε: "Ελπίζω στο Μαρακανά, παρά τις πολλές διακρίσεις των παιδιών, να τους δω να έχουν την... δίψα ενός μικρού παιδιού. Η Βραζιλία έχει μια μέρα ξεκούραση παραπάνω

από εμάς, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Είναι πέντε φορές Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και εμείς μία, αλλά στο Μαρακανά την Κυριακή αρχίζει μια νέα εποχή. Έχουν μια εξωπραγματική ομάδα, οι Νεϊμάρ και Χουλκ είναι φανταστικοί. Έχουμε τρεις μέρες για να ξεκουραστούμε. Οι παίκτες μου έχουν δώσει τα πάντα μέχρι τώρα, όμως την Κυριακή χρειάζεται το κάτι παραπάνω".
Για το παιχνίδι με την Ιταλία, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δήλωσε: "Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο μέρος, στην συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στην παράταση ήμασταν ισάξιοι. Παίζαμε ανοιχτά και μας πλήγωσαν πολύ οι ακραίοι παίκτες της Ιταλίας. Είχαμε λάθος επιλογές, όταν μας πίεζαν, όμως τελειώσαμε το παιχνίδι καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα