Πραντέλι: Πρέπει να δουλέψουμε πολύ

12:22 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ιταλίας ηττήθηκε σε φιλικό προετοιμασίας από την Ρωσία με 3-0 προβληματίζοντας με την εμφάνιση της λίγες μέρες πριν την έναρξη του EURO 2012 με τον Τσέζαρε Πραντέλι να παραδέχεται την ανωτερότητα των Ρώσων και να υπογραμμίζει την ανάγκη της πολλής δουλειάς που πρέπει να γίνει προκειμένου να υπάρξει βελτίωση.

Σε δηλώσεις του μετά

το τέλος του φιλικού προετοιμασίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Υποφέραμε πολύ. Υποπέσαμε σε πολλά λάθη αλλά ελπίζω να τα κάναμε όλα στο παιχνίδι με την Ρωσία. Ο αντίπαλος μας ήταν πολύ ανώτερος και υπερείχε τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και σε ένταση παιχνιδιού. Δεν πρέπει να κατηγορήσω μόνο τους αμυντικούς αλλά όλη την άμυνα διότι οι κεντρικοί δεν γυρνούσαν να μαρκάρουν. Πιθανό να μας βοηθήσει αυτή η ήττα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε".
Ο Πραντέλι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Ιταλούς δημοσιογράφους που δεν του έκαναν ερωτήσεις που να αφορούν στις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία με τον ομοσπονδιακό προπονητή να δηλώνει: "Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοιες συνθήκες αλλά θα μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ιταλούς δημοσιογράφους που δεν έκαναν ερωτήσεις που δεν σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα