Μπουφόν: Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ

11:32 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Απάντηση σε πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει στοιχηματίσει σε αγώνες ποσό ύψους 1.5 εκ. ευρώ έδωσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν υπογραμμίζοντας πως τα πάντα είναι ξεκάθαρα σχετικά με τους λογαριασμούς του στην τράπεζα.

Τις τελευταίες μέρες το κλίμα στην Εθνική Ιταλίας ενόψει του EURO 2012 δεν είναι και το καλύτερο μετά και τις νέες αποκαλύψεις για το

σκάνδαλο των στημένων αγώνων με τον Μπουφόν να τονίζει σε δηλώσεις του: "Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτό. Ωστόσο, σε αυτές τις στιγμές πρέπει να διαπιστώσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί άντρες. Δεν φοβόμαστε, έχουμε πολλή αποφασιστικότητα και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο. Δεν έχω να διευκρινίσω κάτι αφού όλα είναι ξεκάθαρα. Τα έξοδα μου από μια συλλογή από ρολόγια ή να βοηθήσω ένα φίλο να αγοράσει ένα σπίτι, είναι προσωπική υπόθεση και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κάποιος αποφάσισε να διαδώσει την συγκεκριμένη υπόθεση στα Μέσα Ενημέρωσης. Την επόμενη φορά θα πω σε όλους πού σπαταλώ τα χρήματα μου, ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Όλη την εβδομάδα η ομάδα όπως και ο προπονητής, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Περίπου πέντε ή έξι από εμάς κατηγορήθηκαν για αυτό το θέμα. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος και δεν σκότωσα κανέναν. Είναι όλα τόσο σαφή στους λογαριασμούς μου και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Είναι όμως ντροπιαστική η φήμη που έχει αναπτυχθεί όλο αυτό το διάστημα".
Όσο για την φυσική του κατάσταση ενόψει της έναρξης της τελικής φάσης, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας δήλωσε: "Είχα ένα μικρό πρόβλημα στον ώμο μου, όταν πήγα να πιάσω την μπάλα. Ωστόσο, είμαι καλά και νομίζω ότι η αποθεραπεία μου βρίσκεται σε σωστό δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα